HOLA, HELLO, HALLO

HOLA, HELLO, HALLO

Hola a tots, Hola a todos, Hello everybody , Hallo zusammen!

Avui començo amb la primera entrada al blog de la meva pàgina web, com podeu veure ja està tot actiu. Ara intentaré fer entrades periòdiques i aquestes sempre estaran relacionades amb els diferents aparts que té la mateixa web: SOBRE MI; la part més personal, PASSIÓ; la part més esportiva i PROFESSIÓ; la part més professional. Utilitzaré els diferents idiomes que parlo: català, castellà, anglès i alemany, d’aquesta manera m’obligaré anar practicant-los, amb el que costa aprendre’ls i després el ràpid que s’obliden . . .

Estic aprofitant un canvi d’etapa personal bastant important per ficar en marxa moltes coses, una d’aquestes és la meva pàgina web, on intento estructurar i organitzar les principals àrees de la meva vida.

A partir de la pròxima entrada sempre intentaré aportar valor amb el contingut i espero que aquesta nova aventura sigui un gran aprenentatge més per aquest camí tan bonic que és diu: VIDA!

Adéu, Adiós, Goodbye, Tschüss!

No Comments

Post A Comment