SOBRE MI

“NO VULL TENIR RES PER TENIR-HO TOT”

Vaig nàixer al Delta de l’Ebre (Catalunya) al 1987 i el meu nom és Ramon Navarro Martí. Sóc Enginyer Industrial especialitzat en logística i també he cursat un Máster en Direcció i Organització d’Esdeveniments i Activitats Esportives.

Des de ben petit tinc gran interès pel desconegut i tal com diu la meva mare sempre he volgut: «Anar, anar, …» que es podria traduir amb un: «Acció, acció, …». Aquest fet m’ha portat a viure a dos països estrangers: Alemanya i Irlanda. Parlo quatre idiomes: Català, Castellà, Alemany i Anglès.

M’agrada molt el món laboral, des de la primera feina d’ajudant de mecànic que vaig tenir, fins l’actual on gestiono dos empreses. No he tingut mai el treball com una obligació, sempre he intentat que formi part del dia a dia. Com sempre em diu el meu pare: No treballes per l’empresa X, treballes per l’empresa Ramon Navarro i aquesta empresa dona els serveis a l’empresa X. A l’apartat de professió podreu veure a que em dedico actualment. En un futur segur que estaré fent coses diferents. M’interessa el desconegut.

M’agrada l’aventura i el ciclisme, en aquest ordre, per aquest motiu en el meu temps lliure sempre intento estar a sobre la bici. Anualment sempre realitzo una experiència propia i solitària, on combino els dos aspectes indicats anteriorment. Aquestes experiències em donen vida i em fan ser millor persona. A l’apartat de passió podreu veure algunes de les aventures personals que he viscut.

A partir de les experiències de viure a l’estranger, se’m va despertar l’interès de viatjar, he visitat els següents països: França, Alemanya, Bèlgica, Irlanda, Holanda, Luxemburgo, Àustria, Eslovènia, Bratislava, Índia, Marroc, Vietnam, Jordània, Italià, Israel, Palestina i Turquia. Aquesta llista no vull que pari mai de créixer, m’agrada conèixer cultures noves i i gaudir de la seva gastronomia.

Des de fa uns anys enrere tinc gran interès amb treballar la plenitud, ser millor persona i aportar el valor que pugui/calgui al sistema en general (societat, naturalesa, etc). Aquest tres factors són la base i el motor per fer funcionar tot el que envolta un esser humà. Segueixo el budisme i estoïcisme, dos filosofies que m’ajuden a ser cada dia una mica millor persona, o això intento. Coordino 12 sponsors de monjos tibetans, que estan realitzant els seus estudis a un Khangtsens a Índia.

Sóc molt perfeccionista, m’agraden totes les coses ben fetes. Necessito tenir tot el meu controlat (a vegades massa), m’agrada optimitzar/automatitzar qualsevol tasca/acció. Sóc molt exigent amb mi mateix i a vegades també ho sóc amb les persones del meu entorn, però sempre intento ajudar-les amb tot el que puc. Moltes vegades només penso amb el proper pas, aquí fallo però ho estic treballant. Als 33 anys vull escriure un llibre personal, crec que la vida/història de cadascú mereix ser escrita. És clau relativitzar i el sentit comú, al final tot el descrit anteriorment pot tenir el valor que tu li vulguis donar. No m’agrada l’apego en res, m’agrada ara i amb acció.

Filosofia i motivació0%
Gestió empresarial0%
Aventura i ciclisme0%
Viatjar 0%

FOTOS